Каталог на фирми во Македонија!

FirmiMK.com


Каталог на фирми во Македонија

Категорија: Туризам и хотели

Т.А. ВЕЛ-ЈАН

Најнова 10
Адреса на фирмата:
Улица: ДИМИТАР ВЛАХОВ-118
Поштенски код: 2300 
Град: Кочани

За контакти:
Лице за контакт: МИРЈАНА ВЕЛИНСКА
Телефон: 033/274-433

http://www.vel-jan.com


Т.А. ВЕЛ-ЈАН организира
-автобуски превоз за цела Европа
-авио билети за цел свет
-приватно и хотелско сместување во земјата и странство
-летни и зимски аранжмани
-ученички екскурзии,
-саеми,симпозиуми
-шопинг тури...


Контакт со фирмата: Т.А. ВЕЛ-ЈАН

Сите полиња означени со * се задолжителни

  

    

 

Внесете го сигурносниот код прикажан на сликата:

 
Дата на додавање: 08-03-2010 22:14:29           Посети: 457         Сигнализирај за грешка
Отцени сега:  
0

Статистика

  • Вкупно 501 фирми
  • Денес: 0
  • Оваа седмица: 0
  • Овој месец: 36

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Најава